El Barça s’enfrontarà a l’Atlètic de Madrid amb la samarreta de la senyera que no va donar sort a Madrid


0

Encara que no li va donar molta sort en l’enfrontament amb el Reial Madrid, el Barça ha fet públic a través de Twitter que el pròxim dissabte en el partit contra l’Atlètic de Madrid, tornarà a lluir la samarreta amb les franges blaugranes que es van degradant per convertir-se en la senyera catalana.

El partit de dissabte serà una nova prova final per aconseguir el títol de lliga i el club blaugrana li vol donar una altra oportunitat a la samarreta que van estrenar en el partit que van perdre per 2-1 contra el Reial Madrid a Valdebebas.

Si aquest cap de setmana guanyen a l’Atlètic de Madrid i el Reial Madrid empata, el Barça tindrà la lliga a tocar, tan sols dependrà d’ell. Esperem que llavors no tornin a desaprofitar aquesta oportunitat com van fer amb el partit amb el Granada.


T'agrada? Compartiex-ho!

0

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
0
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
1
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
1
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
0
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.