El Barça s’enfrontarà a l’Atlètic de Madrid amb la samarreta de la senyera que no va donar sort a Madrid

Encara que no li va donar molta sort en l’enfrontament amb el Reial Madrid, el Barça ha fet públic a través de Twitter que el pròxim dissabte en el partit contra l’Atlètic de Madrid, tornarà a lluir la samarreta amb les franges blaugranes que es van degradant per convertir-se en la senyera catalana.

El partit de dissabte serà una nova prova final per aconseguir el títol de lliga i el club blaugrana li vol donar una altra oportunitat a la samarreta que van estrenar en el partit que van perdre per 2-1 contra el Reial Madrid a Valdebebas.

Si aquest cap de setmana guanyen a l’Atlètic de Madrid i el Reial Madrid empata, el Barça tindrà la lliga a tocar, tan sols dependrà d’ell. Esperem que llavors no tornin a desaprofitar aquesta oportunitat com van fer amb el partit amb el Granada.

Tags: BARÇA, Samarreta

Notícies semblants: