Pablo Iglesias plega de la política i s’especula que prepara un projecte audiovisual amb Jaume Roures

Després de la victòria del PP d’Isabel Díaz Ayuso a les eleccions d’ahir a la comunitat de Madrid, que quasi arriba a la majoria absoluta i que Unidas Podemos quedessin com a última força política amb tan sols 10 diputats, Pablo Iglesias anuncia que plega del món de la política.

Des que va abandonar la vicepresidència del govern espanyol, s’especulava que Pablo Iglesias podria estar en converses amb el productor català Jaume Roures per dur a terme un nou projecte audiovisual. Segons va publicar ABC, l’exvicepresident del govern estaria estudiant la seva tornada al sector audiovisual per quan deixes la política i ahir a dos quarts de dotze de la nit va fer públic que deixava tots els seus càrrecs i abandonava la política de primera fila.

Iglesias ja havia avançat que quan deixes la política tornaria a donar classes a la universitat i es dedicaria al periodisme crític. En els pròxims dies veurem quin camí agafa Pablo Iglesias. La candidata de VOX, Rocío Monasterio es va acomiadar de l’exvicepresident amb aquest tuit.

 

Tags: Pablo Iglesias

Notícies semblants: