Part d’un coet xinès fora de control podria impactar amb la terra aquest cap de setmana


-2
-2 points

Part del Long March 5B, un coet xinès que es va enlairar a finals d’abril com a vehicle propulsor d’una nau espacial, està fora de control i es preveu que entri en l’atmosfera terrestre al voltant del dia 8 de maig. Es pensa que no totes les parts del coet es desintegraran en entrar a l’atmosfera del nostre planeta, alguna d’elles podria impactar amb la terra.

Si no teníem prou amb la pandèmia de la Covid-19, ara ens hem de preocupar d’aquestes més de 22 tones de pes que volen per l’espai fora de control. El Pentàgon nord-americà està preocupat per les dimensions del coet i el Comandament Espacial dels Estats Units estan rastrejant la seva trajectòria, però encara no poden determinar en quin punt podria entrar a l’atmosfera terrestre ni el lloc de l’impacte.

Cada dia se sent a parlar més de les escombraries espacials, per la quantitat d’objectes que orbiten al voltant de la terra, la majoria d’aquests objectes es cremen quan entren a l’atmosfera, però en aquest cas, donades les dimensions del coet, preocupa que algun tros pugui arribar sencer a la terra, provocant danys si cau en una zona habitada. Haurem de confiar que si arriba algun tros, caigui al mar, que ocupa el 70% de la superfície de la terra.


T'agrada? Compartiex-ho!

-2
-2 points

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
1
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
3
Em diverteix
M'agrada M'agrada
2
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
3
m'entristeix
M'interesa M'interesa
1
M'interesa
Em fascina Em fascina
0
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.