Així queda establerta la nova tarifa de la llum a partir d’avui

A partir d’avui canvia la tarifa de la llum, el govern espanyol estableix tres tarifes diferents segons la franja horària, així que si aprofitem a posar els electrodomèstics que més consumeixen en la franja de tarifa més barata, podrem estalviar alguns euros cada mes.

Les noves franges horàries:

🕙 Tarifa cara: De 10:00 h a  14:00 h – De 18:00 h a  22:00 h
🕗 Tarifa mitja: De 08:00 h a 10:00 h – De 14:00 h a 18:00 h – De  22:00 h a 00:00 h
🕛 Tarifa barata: De 00:00 h a 08:00 h i les 24 hores dels caps de setmana i festius.

Aquesta mesura afectarà tant als que tinguin l’electricitat contractada en el mercat regulat o PVPC com els que estan en el mercat lliure, però la principal avantatge la tindran els petits consumidors del mercat regulat que si eviten consumir en la franja de tarifa cara, podran veure reduïda la seva factura.

El Ministeri de Transició Ecològica estima que si fem cas de les franges horàries, una llar mitjana pot estalviar entre sis i set euros cada mes. Per això haurem d’aprofitar a posar rentadores els caps de setmana o festius o programar el rentavaixella perquè treballi a la nit.

Us deixem amb un vídeo de la Generalitat de Catalunya amb uns Consells per estalviar energia.

Tags: Llum, preu

Notícies semblants: