Una avioneta s’estavella contra les vies de tren a Sabadell


0

Ahir al voltant de les sis de la tarda, una avioneta es va estavellar contra la tanca de les vies del tren quan anava a aterrar a l’aeròdrom de Sabadell, obligant a tallar durant unes hores la circulació de les línies R4 i R12 de Rodalies.

La dona que pilotava l’avioneta procedent de Reus i que va demanar aterrar a l’aeroport de Sabadell per problemes mecànics amb la pressió de l’oli, però no va poder arribar i es va estavellar fora del recinte de l’aeròdrom.

Afortunadament, la pilot no ha sofert ferides de gravetat, va ser atesa en el mateix lloc de l’accident pels serveis d’emergència que després la van traslladar al Parc Taulí de Sabadell.

Cap a les nou de la nit quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat van retirar l’avioneta de les vies i es va poder restablir el servei. Ahir mateix es va produir un altre accident similar a Cartagena, on una avioneta ha caigut al mar, en aquest cas el pilot no ha tingut tanta sort, un home de seixanta-sis anys de nacionalitat anglesa ha resultat mort.


T'agrada? Compartiex-ho!

0

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
0
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
0
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
0
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.