ESPORTS

El Barça femení de futbol es proclama campió de lliga amb una temporada perfecta.

Foto: FC Barcelona

L’equip de futbol femení del Barça es va proclamar ahir campió de lliga a falta de 8 partits per acabar la temporada 2020-2021. Ahir jugaven a Tenerife on van guanyar per 0-1 a la Unió Esportiva Granadilla de Tenerife i això combinat amb l’empat de l’Espanyol davant el Llevant, les ha portat a guanyar el segon títol de lliga consecutiu, en total ja tenen sis.

No es podia fer una temporada millor, 26 partits jugats, 26 partits guanyats, ni un sol empat ni cap derrota, amb 128 gols a favor i tan sols 5 en contra. Felicitats, noies, si continueu així fins a l’últim partit, aconseguireu tot un rècord si tenim en compte que en el futbol masculí no s’ha donat mai que un equip guanyés tots els partits d’una temporada, el que més s’ha apropat va ser l’Atlètic de Bilbao que la temporada 1929-30 va guanyar 12, però va empatar 6, vosaltres els heu guanyat tots fins ara.

Ara hem de fer front al pròxim repte, guanyar la Champions el pròxim diumenge 16 de maig a Göteborg (Suècia) davant el Chelsea.

Les noies van voler celebrar el títol a la piscina de l’hotel on estaven allotjades a Tenerife.

El president Laporta ha volgut felicitar a tot l’equip.

Els nois de l’equip masculí també han volgut felicitar a les seves companyes.

Tags: BARÇA, Futbol femení

Notícies semblants: