L’Eixample acollirà el primer supermercat cooperatiu i participatiu de la ciutat de Barcelona


0

La pròxima tardor, Food Coop BCN, té previst obrir el primer supermercat cooperatiu i participatiu de la ciutat de Barcelona que s’ubicarà al passatge Aragó a l’Eixample esquerre, però per fer-ho possible necessiten 500 socis que vulguin participar en el projecte, actualment ja són 209.

Es tracta d’un supermercat “zero waste“, sense residus, amb productes de proximitat, de qualitat i assequibles. Una iniciativa sense ànim de lucre. En ell només podran comprar els socis que hauran de pagar una quota de 90 € i comprometre’s a col·laborar en el funcionament del local tres hores al mes.

A canvi d’això gaudiran d’una gran gamma de productes a preu per sota del preu de mercat. Food Coop BCN, com ells mateixos descriuen en la seva web, està format per un grup de persones que vol facilitar a la ciutadania l’accés a una alimentació de qualitat, sana, justa i sostenible. Volen promoure la transició agroecològica impulsant una xarxa de supermercats a Barcelona basats en els valors del cooperativisme, l’Economia Social i Solidària, la sobirania alimentària i l’agroecologia.

Si finalment aconsegueixen arribar als 500 socis i poden obrir al novembre com tenen previst,  haurem d’esperar la reacció dels comerciants i mercats de la zona per la competència en preus que tindran. Si voleu participar d’aquest nou projecte totalment sostenible, podeu apuntar-vos a la web Food Coop BCN

 

 

Ver esta publicación en Instagram

 

Una publicación compartida de Food Coop BCN (@foodcoopbcn)

 

 


T'agrada? Compartiex-ho!

0

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
0
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
0
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
0
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.