Pep Guardiola compra una casa de luxe a Pedralbes, primer pas per tornar al Barça?

Segons publica “Mundo Deportivo“, Pep Guardiola que ahir es va proclamar campió de la Premier League amb el Manchester City, ha comprat una casa de luxe a una de les zones més selectes de Barcelona, Pedralbes. Vol dir això que estan pensant a tornar a casa i potser a la banqueta del Barça?

Segons aquesta informació es tractaria d’una casa al carrer de la Font del Lleó que havia estat la residència de Rafa Márquez exjugador mexicà del Barça que va coincidir alguna temporada amb Pep Guardiola com a entrenador.

Segons la citada publicació la societat que tenen Pep Guardiola i la seva esposa Cristina Serra, van comprar la casa que actualment estava en mans d’un rus per 10 milions d’euros i la van inscriure en el Registre de la Propietat el passat mes de març.

Potser només és una inversió de cara al futur, ja que en Pep està aconseguint grans èxits amb el club anglès, com va fer amb el Barça. Acaba de guanyar la lliga i pot fer història en el futbol anglès si el Manchester City es proclama campió de la Champions League per primera vegada a la història del club i a més té contracte fins a l’estiu del 2023.

Però si la informació és correcte, estar clar que la intenció de la família formada per l’entrenador Pep Guardiola i l’empresària Cristina Serra és tornar a Barcelona. Esperem que el futur professional d’en Pep passi pel Barça, com entrenador, directiu tècnic o per què no, president?, i el de Cristina Serra pel món de la moda a Barcelona.

Tags: Pep Guardiola

Notícies semblants: