Gràcies a l’abstenció del PSOE les corrides de toros en directe podrien tornar a TVE

El PP va presentar una iniciativa a la Comissió Mixta de Control Parlamentari de la Corporació RTVE, perquè les corrides de toros en directe tornin a ser retransmeses per la televisió pública espanyola (TVE) i també la possibilitat d’oferir programes dedicats a la tauromàquia.

Els únics que van donar suport a la iniciativa del PP va ser VOX, però gràcies a l’abstenció del PSOE i Ciutadans, aviat podríem tornar a veure corrides de toros a la televisió que paguem tots. La pregunta és si es farà desconnexió en els territoris on estan prohibides, com a Catalunya. La resta de formacions polítiques van votar en contra.

El PP basa la seva petició en què els toros són cultura i generen molts llocs de treball, per a nosaltres és com dir que no han de desaparèixer els lladres ni els assassins, ja que llavors desapareixerien molts llocs de treball, com els dels policies o funcionaris de presons. Tenint en compte que les corrides normalment són a mitja tarda, es retransmetran en horari infantil, bona cultura pels nostres infants.

L’abstenció de Ciutadans encara es pot entendre, ja que són afins al PP, però el PSOE que es titlla de ser el govern més progressista de tots els temps, justifica la seva abstenció en què s’ha de mantenir la independència de RTVE i ells apliquen el principi de no prohibir, segons va afirmar el senador Jesús Martín. Sempre tindrem la possibilitat d’agafar el comandament i canviar de canal.

Tags: Corrides toros

Notícies semblants: