Obre el Barça Cafè una nova oferta de restauració del club blaugrana amb els plats preferits dels seus jugadors

Foto: Twitter @FCBarcelona_cat

Aquests darrers dies només sentim a parlar de restaurants o bars que tanquen per no poder aguantar més la situació creada per la pandèmia o pel problema dels lloguers a Barcelona, però avui tenim una bona notícia. A partir del pròxim dissabte 15 de maig el FC Barcelona ens ofereix un nou espai per relaxar-nos, dinar, sopar o prendre una copa, el Barça Cafè i a tan sols uns metres de l’entrada al Camp Nou. El Barça Cafè està ubicat en el Bulevard de les taquilles del camp, just al costat de l’accés 9 i del Museu del Barça.

Un nou espai de trobada per a tots els cules, un lloc d’espera per entrar al camp quan la pandèmia ens deixi, amb una proposta culinària de qualitat, basada en els plats que més agraden als jugadors de club, sense oblidar la gastronomia catalana i els productes de proximitat. Un total de 500 m² capaç d’acollir 170 clients entre interior i l’esplèndida terrassa, tot decorat amb motius blaugranes, fotos dels moments més importants del club o de la ciutat de Barcelona com un trencadís d’inspiració Gaudí.

Foto: Twitter @FCBarcelona_cat

Una oferta gastronòmica saludable, revisada pels nutricionistes del club que creen les dietes dels jugadors en les concentracions o dies de partit en el Camp Nou. En la carta podem trobar, des del salmó amb patates i carabassó al forn que tant li agrada al millor jugador del món, Leo Messi, el gaspatxo de Jordi Alba o la pizza Margarida de Dembélé.

Es podran veure els partits en les grans pantalles de televisió de què disposa el local, mentre prenem una copa o sopem. Els dies de partit també oferiran menjar per portar a casa. La gestió de l’oferta gastronòmica la portaran els Germans Iglesias del Grup Iglesias. Els socis del Barça gaudiran d’un 10% de descompte en els productes de la carta.

De moment a causa de la pandèmia el Barça Cafè només obrirà els caps de setmana, com el museu i la botiga, cal esperar que retorni el turisme a Barcelona i la situació es normalitzi perquè obrin cada dia de la setmana.

El Barça Cafè forma part del projecte la Rambla del Barça que quan acabin les obres de remodelació ens oferiran un bulevard ple d’ofertes d’oci i entreteniment. Les obres d’aquest local s’han endarrerit per culpa de la pandèmia, però finalment veurà la llum aquest dissabte, que a més se celebrarà la jornada de portes obertes del Museu del Barça de 10 a 22 hores.

Tags: Barça Cafè

Notícies semblants: