El provocador cartell que Gerard Piqué ha penjat a la Gran Via de Madrid per promocionar la Copa Davis

El defensa del FC Barcelona, Gerard Piqué, com a organitzador de la Copa Davis i per promocionar la pròxima competició que se celebrarà a Madrid el pròxim mes de novembre, ha instal·lat un gran cartell provocador, una lona de quasi 500 m² que cobreix tota la façana d’un edifici de la cèntrica Gran Via de Madrid.

Piqué juga amb la ironia i la provocació en el monumental cartell, en ell es pot llegir en lletres grogues sobre un fons vermell, els mateixos de la bandera espanyola:

“EN MADRID
SOMOS DE DERECHA
Y DE REVES”
Vuelve la Copa Davis”

Destacant en lletres més grans que les altres “Somos de derechas, en clara referència al resultat de les darreres eleccions a l’Assemblea de Madrid. El resultat ja va deixar prou clar que Madrid és de dretes. La lona estarà instal·lada en aquest edifici fins a finals de mes.

Joan Laporta en la campanya electoral a la presidència del Barça ja va començar amb un cartell provocatiu cap als aficionats del Real Madrid, ara ha estat Gerard Piqué el que juga amb el color polític dels madrilenys.

En poques hores ja s’ha fet viral en les xarxes socials. 

 

Tags: Gerard Piqué

Notícies semblants:

Últimes Notícies