Messi ja no és l’esportista més ben pagat del món. Sabeu qui és el primer?

Leo Messi ha quedat desbancat com l’esportista més ben pagat del món i passa a ocupar la segona posició en el rànquing dels millors pagats del món que ha fet la prestigiosa revista Forbes. Malgrat la crisi que el món de l’esport ha patit al llarg d’aquest any per culpa de la pandèmia de la Covid-19 i encara està patint, només 10 esportistes han cobrat en darrer any 1050 milions de dòlars, un 28% més en relació amb l’any anterior.

El lluitador irlandès d’arts marcials mixtes, Conor McGregor amb 180 milions de dòlars, li ha pres el primer lloc a Leo Messi que el segueix amb 130 milions de dòlars. L’increment que ha experimentat aquest any McGregor és conseqüència de la venda de la seva participació en una empresa de whisky En tercera posició trobem a Cristiano Ronaldo amb 120 milions de dòlars.

Connor MacGregor

Rànquing dels 10 esportistes més ben pagats del món, segons Forbes

  1. Conor McGregor – Arts marcials mixtes – 180 milions
  2. Lionel Messi – Futbol – 130 milions
  3. Cristiano Ronaldo – Futbol – 130 milions
  4. Dak Prescott – Futbol americà – 107,5 milions
  5. Lebron James – Bàsquet – 96,5 milions
  6. Neymar – Futbol – 95 milions
  7. Roger Federer – Tenis – 90 milions
  8. Lewis Hamilton – Automobilisme – 82 milions
  9. Tom Brady – Futbol americà – 76 milions
  10. Kevin Durant – Bàsquet – 75 milions.

Està clar que el món del futbol, sigui el nostre o sigui l’americà domina el rànquing dels esportistes més ben pagats.

Tags: Leo Messi

Notícies semblants: