Un tomb per Girona Temps de Flors 2021 al ritme de la sardana Girona M’enamora

Per culpa de la pandèmia de la Covid-19, l’any passat ja no es va poder celebrar Girona Temps de Flors, aquest any el Coronavirus ha continuat marcant aquesta exposició de flors que cada principi de maig celebra la ciutat de Girona.

Aquest any no s’han guarnit els espais tancats i s’ha ampliat a altres barris de la ciutat. Girona Temps de Flors ha sortit del barri vell, però l’afluència de gent ha estat prou bona, sempre marcada per les distàncies i les mesures de seguretat.

Fem un tomb per la 65a edició de Girona Temps de Flors mentre escoltem la sardana Girona M’Enamora?

 

I ara sortim del barri vell per contemplar les decoracions que han  fet a altres barris de la ciutat

Tags: Girona Temps de Flors

Notícies semblants: