ESPORTS

El sentit de l’humor d’un equip de futbol català que triomfa més a Twitter que al camp

       

Siurana és un petit poble de l’Alt Empordà, a pocs quilòmetres de Figueres que fins ara tenia com a principal atractiu les restes d’un castell amb una torre gòtica del segle XVII i l’església de Santa Coloma del segle XVIII. Des de fa un mes aproximadament aquest petit poble de tan sols 171 habitants censats, té un nou atractiu, anar a veure un partit de la Unió Esportiva Siurana.

La UE Siurana és un equip de futbol que milita en el grup 30 de la 4a Catalana que encara no fa un mes va obrir el seu perfil a Twitter per comentar les jugades i criticar els seus propis jugadors. Tots els tuits es basen en el que han fet malament, però amb un gran sentit de l’humor. Tuits divertits que han tingut un gran èxit, en tan sols tres setmanes han aconseguit més seguidors que els que van al camp a veure’ls jugar, 12.100.

Ara tothom coneix a la UE Siurana per l’humor i la crítica pròpia dels seus tuits, alguns dels seus jugadors ja concedeixen entrevistes a mitjans de comunicació com si fossin d’un equip triomfant de primera divisió. Pel que fa a la classificació esportiva ocupen la 10a posició d’un grup de 14 amb 20 punts, mentre el líder del grup és La Jonquera amb 46 punts. Repassem alguns dels més divertits.

 

Tags: UE Siurana

Notícies semblants: