Un pas més en la història del Barça. Primera Champions League del futbol femení. Felicitats, noies!

Chelsea 0 – Barça 4 – Campiones, Campiones, Oeoeoe!!!

 

Avui l’equip de futbol masculí ha dit adéu matemàticamenta la lliga després de perdre al Camp Nou per 1-2 davant el Celta de Vigo i veient que tant l’Atlètic de Madrid com el Reial Madrid han guanyat els seus partits. Però el FC Barcelona ha posat un granet de sorra més en la seva història, l’equip de futbol femení ha aconseguit la primera copa de la Champions League.

El futbol masculí del Barça va haver d’esperar 93 anys des de la seva fundació per aconseguir una Copa d’Europa de la mà de l’actual entrenador, Ronald Koeman el 20 de maig de 1992, les noies tan sols han necessitat vint anys per aconseguir aquest títol tan preuat per tots els equips i els seus aficionats.

L’equip femení del Barça, malgrat tenir els seus orígens l’any 1970, no va començar a competir fins al 2002 i en tan sols dinou anys han aconseguit posicionar-se com un dels equips de futbol femení més importants d’Europa.

Felicitats a tot l’equip femení del Barça per aquesta primera Champions i com no a tot l’equip tècnic que tan bé les ha dirigit. Avui no estaria malament recordar aquella frase que sempre escoltàvem quan parlaven d’un gran dirigent i que deia: “Darrere un gran home, sempre hi ha una gran dona”. Avui també podríem dir: “Darrere aquestes noies hi ha un gran entrenador”, Lluís Cortés. Felicitats a tot l’equip femení del Barça i per celebrar-ho, escoltem i cantem el seu himne.

Foto: FC Barcelona

LLETRA DE L’HIMNE DEL BARÇA

Tot el camp,
és un clam,
som la gent Blau Grana.

Tan se val d’on venim,
si del sud o del nord
ara estem d’acord
estem d’acord,
una bandera ens agermana.

Blau Grana al vent,
un crit valent,
tenim un nom,
el sap tothom:

Barça!, Barça!, Baaaarça!!!!

Jugadors,
seguidors,
tots units fem força.

Són molts d’anys plens d’afanys,
són molts gols que hem cridat,
i s’ha demostrat,
s’ha demostrat,
que mai ningú no ens podrà tòrcer.

Blau Grana al vent,
un crit valent,
tenim un nom,
el sap tothom:

Barça!, Barça!, Baaaarça!!!!

Tags: Barça femení

Notícies semblants: