Així van celebrar les noies del Barça la primera Champions.


0

Ahir a la nit les noies del Barça van fer història en guanyar la primera Chamions League després d’una temporada perfecta. Campiones de lliga sense perdre cap partit fins al moment, classificades per les semifinals de la Copa de la Reina que hauran de jugar contra el Reial Madrid el pròxim 26 de maig i la victòria davant el Chelsea per 0-4.

El palmarès del FC Barcelona femení:

💙❤️ 1 Champions League – 2020-2021
💙❤️ 6 Lligues – 2011-12, 2012-13, 2013-14, 2014-15, 2019-20, 2020-21
💙❤️ 7 Copes de la Reina – 1993-94, 2010-11, 2012-13, 2013-14, 2016-17, 2017-18, 2019-20
💙❤️ 10 Copes de Catalunya – 2009, 2010, 2011, 2012, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019
💙❤️ 1  Supercopa d’Espanya – 2020
💙❤️ 1  Copa Generalitat – 1985

Així van celebrar la victòria:

Saltant amb la xarxa de la porteria de la victòria


T'agrada? Compartiex-ho!

0

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
2
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
0
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
0
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.