La Conselleria de Salut podria passar a mans de JxCat amb el doctor Josep Maria Argimon al capdavant.

ERC i JxCat haurien arribat a un principi d’acord per la investidura de Pere Aragonès, després de la reunió que van tenir ahir els dirigents de les dues formacions polítiques, Pere Aragonès i Jordi Sánchez. La notícia l’han donat els dos partits amb un mateix comunicat. Aquest migdia els dos oferiran una compareixença conjunta per donar més detalls de l’acord.

Al mateix temps, segons avança Nació Digital, la conselleria de Salut passaria a mans de JxCat amb el doctor Josep Maria Argimon al capdavant, tal com havia anunciat el president Carles Puigdemont en campanya electoral. La conselleria d’Educació continuaria en mans d’ERC, només cal saber si la dirigirà Josep Bargalló com fins ara o canviarà de mans.

Esperarem a la compareixença per tenir més detalls.

Tags: Conselleries, Salut

Notícies semblants: