Vols guanyar 1.200 euros per fer la migdiada durant un mes?

Una empresa internacional dedicada a oferir solucions per a un millor descans, com matalassos, consells per evitar l’insomni, guies o revistes especialitzades en el descans, està buscant cinc persones de qualsevol part del món perquè facin la migdiada durant un mes, per tal de poder fer un estudi dels beneficis que pot aportar aquest descans després de dinar.

Aquestes cinc persones cobraran 1.500 dòlars (1.235 euros al canvi d’avui). Es pot apuntar qualsevol persona de qualsevol part del món, només demanen que es comprometin a fer la migdiada durant trenta dies seguits, sols, perquè ningú els molesti, seguir les instruccions que els donin i tenir un alt nivell d’anglès per poder informar de la seva experiència.

Als cinc participants se’ls demanarà que abans de la migdiada es connectin a una videotrucada per rebre instruccions i després per respondre un qüestionari valorant la seva experiència. Podran participar totes les persones majors de divuit anys que s’inscriguin en la web eachnight abans del 31 de maig de 2021.

Durant aquests trenta dies els participants se sotmetran a una sèrie d’experiments que posaran a prova diferents teories sobre el descans,  com quina és la duració ideal de la migdiada, els efectes que té sobre el cansament, la memòria, la motivació o la productivitat.

Tags: Curiositats, Migdiada

Notícies semblants: