Els Mossos d’Esquadra demanen col·laboració per trobar una noia desapareguda a Barcelona


0

Els Mossos d’Esquadra a través del seu perfil de Twitter demanen la col·laboració de la ciutadania per tal de trobar una noia de disset anys desapareguda el passat diumenge a Barcelona. Es tracta de la Llum, una noia d’1,78 metres d’alçada, porta mitja melena de cabells negres tenyits i un pírcing a l’orella esquerra.

Quan va desaparèixer anava vestida amb uns pantalons de xandall de color beix i un top negre. Els Mossos demanen a la ciutadania que si algú la veu o té alguna notícia d’ella es posi en contacte amb ells al telèfon d’emergències 112 o en qualsevol comissaria.

 


T'agrada? Compartiex-ho!

0

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
0
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
0
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
1
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
0
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.