L’Autònoma de Barcelona considerada la millor universitat de l’Estat 2021

Des de l’any 2013 Ranking CYD, elabora un rànquing de les millors universitats espanyoles. Aquest any la presentació ha estat marcada per la pandèmia de la Covid-19 i es poden trobar els resultats a la seva web.

El Ranking CYD és una eina que permet mesurar i comparar la major part d’universitats de l’estat a través d’una guia multidimensional que permet avaluar el rendiment en els diversos àmbits del coneixement.

En aquesta vuitena edició s’han estudiat un total de 77 universitats, 48 públiques i 29 privades i del resultat analitzat es desprèn que la millor universitat de l’Estat espanyol és l’Autònoma de Barcelona, és la que destaca per tenir el nombre més elevat d’indicadors pertanyents al grup de major rendiment relatiu com l’ensenyament i l’aprenentatge, la recerca i la transferència de coneixement i la contribució al desenvolupament territorial.

De les 15 universitats que encapçalen el Ranking CYD 2021, vuit són catalanes:

1. Autònoma de Barcelona
2. Autònoma de Madrid
3. Autònoma de Navarra
4. Pompeu Fabra de Barcelona
5. Carlos III de Madrid
6. Ramon Llull de Barcelona
7. Pontifícia de Comillas de Madrid
8. Universitat de Barcelona
9. Rovira i Virgili de Barcelona
9. Deusto del País Basc
10. Politècnica de Catalunya
11. Internacional de Catalunya
12. Mondragon Unibertsitatea del País Basc
11. Universitat de Girona
12. Universitat de València

 

Ranking CYD també permet elaborar rànquings a la carta, segons les nostres preferències, podeu fer-ho a la web Ranking CYD

Tags: Universitats

Notícies semblants: