Sopa de Cabra convida a les noies del Barça a la gira dels 30 anys de l’àlbum “Ben Endins”

Aitana Bonmatí i Laia Codina les dues jugadores del FC Barcelona femení es van venir amunt la nit del diumenge quan van guanyar la primera Champions League de l’equip i per celebrar-ho es van posar a cantar la famosa cançó l’Empordà, del grup de rock català Sopa de Cabra. No canten tan bé com Gerard Quintana, però han tingut la seva recompensa.

L’Empordà va sonar a l’estadi Gamla Ullevi de Göteborg a Suècia amb la veu de les dues noies del Barça i ara Sopa de Cabra les vol convidar a acompanyar-los en un dels concerts que farà el grup liderat per Gerard Quintana aquest estiu per celebrar els trenta anys de l’àlbum de rock català més venut de la història, “Ben Endins”.

Segons ha dit Alexia Putellas, la jugadora que va estar a punt de no poder disputar la final de la Champions per una lesió en l’isquiotibial, en una entrevista a RAC1, l’equip sempre té dues cançons per celebrar les seves victòries i una d’elles és l’Empordà de Sopa de Cabra.

Abans de veure a les noies del Barça acompanyant a Sopa de Cabra, les podrem veure demà dimecres a l’Estadi Johann Cruyff on oferiran la copa de la Champions a tota la seva afició, després del partit de lliga que disputaran contra l’Atlètic de Bilbao. Segur que les sentirem cantar L’Empordà, però de moment escoltem la versió original de Sopa de Cabra.

Tags: BARÇA, Sopa de Cabra

Notícies semblants: