El 3 de juliol recuperem el Canet Rock amb un aforament de 22.000 persones

Després que l’any passat es va haver de suspendre un dels festivals de música més emblemàtics de Catalunya per culpa de la pandèmia de la Covid-19, aquest any recuperem el Canet Rock. No serà exactament igual al que estàvem acostumats fins ara, però a poc a poc anem recuperant les nostres festes i tradicions.

L’aforament màxim de l’edició d’enguany serà de 22.000 persones que s’hauran de sotmetre a un test d’antígens aquell mateix dia, serà obligatori portar mascareta FFP2 en totes les zones excepte a la zona de restauració, però es podrà ballar i cantar sense necessitat de mantenir distància de seguretat.

Després es farà un seguiment dels assistents per comprovar si s’ha produït algun contagi, igual que es va fer amb les proves pilot de la Sala Apolo i al Palau Sant Jordi, l’avantatge és que el Canet Rock se celebra a l’aire lliure i hi ha menys possibilitats de contagi. Els assistents hauran de pagar 7 € més per pagar una part de l’operatiu sanitari.

Les actuacions seran les que estaven previstes l’any passat i que es va haver de suspendre. Actuaran Stay HomasBuhos, Zoo, Suu, Oques Grasses, Doctor Prats, Miki Núñez, Ciudad Jara, Ítaca Band, Roba Estesa, LildamiJazzWoman, Miquel del Roig, Cesc i tres discjòqueis.

El Canet Rock va néixer al final de la dictadura franquista, l’estiu abans de la mort de Franco l’any 1975. A Franco no li agradaven aquests tipus de celebracions o festivals i molt menys si es feien a Catalunya, però es va fer sense permís governamental. En aquella primera edició van actuar Maria del Mar Bonet, Pau Riba, Sisa, l’Elèctrica Dharma, l’Orquestra Plateria, entre altres. Es va mantenir fins a l’any 1978 i després va desaparèixer fins que el vàrem recuperar l’any 2014.

Tags: Canet Rock

Notícies semblants: