Laporta acomiada a David Barrufet després de 37 anys en el club blaugrana

La nova junta directiva del Barça li ha comunicat a David Barrufet que no compten amb ell i l’han acomiadat després de 37 anys en el club, 25 com a jugador de l’equip d’handbol, quan es va retirar va passar als serveis jurídics del club i actualment era el mànager esportiu de la secció d’handbol.

Aquesta notícia ja s’intuïa quan fa pocs dies van acomiadar a l’entrenador Xavi Pascual després de 12 temporades al capdavant de la banqueta, sembla que la nova junta vol renovar i reestructurar la secció d’handbol. El que no ha transcendit fins al moment és el motiu que els ha portat a acomiadar a una icona de l’handbol del Barça.

Pels resultats no serà, ja que s’han classificat per la Final Four de la Champions de Colònia i a la Lliga van primers. Segons algunes informacions que arriben als diferents mitjans de comunicació, quan Xavier Budó, director de les seccions professionals i Carles Cendrós, responsable de recursos humans li van comunicar la notícia, Barrufet va baixar al vestidor i es va acomiadar dels seus jugadors plorant.

Ara hauran d’arribar a un acord pel que fa a la indemnització, ja que Barrufet estava contractat com a treballador fixo del club. Esperem que també tingui el reconeixement que es mereix després de passar tota una vida en el Barça, recordem que va arribar al club amb 13 anys.

Tags: BARÇA, Barrufet

Notícies semblants: