Les mostres de condol per la mort de Francesc Arnau i la hipòtesi d’un suïcidi


-7
-7 points
Foto: Real Oviedo

Ahir vam conèixer la trista notícia de la mort de l’exporter del Barça, Francesc Arnau Grabalosa amb tan sols 46 anys. En un principi no es van donar detalls de les causes de la mort, avui segons alguns mitjans de comunicació no es descarta la hipòtesi d’un suïcidi, encara que la investigació continua oberta.

Actualment, Arnau ocupava la direcció esportiva de l’Oviedo des del 2019, després de passar pel Màlaga.  El seu cos es va trobar divendres passat en un accés ferroviari de l’estació de trens “La Corredoria” d’Oviedo a dos quarts d’onze de la nit. Aquell mateix matí havia tingut diferents reunions de treball amb total normalitat. A la tarda va estar parlant per telèfon amb alguns dels jugadors.

Arnau es va formar a la Masia i va arribar a defensar la porteria del primer equip del Barça en 32 partits, tenint com a companys a Ruud HespPepe Reina i Richard Dutruel. Després va marxar a Màlaga on va jugar 10 temporades, l’últim partit com a professional del futbol va ser precisament contra el Barça, l’equip que el va descobrir i formar. El Barça ha decretat tres dies de dol oficial. Descansa en Pau, Francesc Arnau, que la terra et sigui lleu.

Moltes han estat les mostres de condol que s’han rebut a través de les xarxes socials.

Notícies relacionades:

Mor l’exporter del Barça Francesc Arnau als 46 anys (22.05.2021) 


T'agrada? Compartiex-ho!

-7
-7 points

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
2
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
1
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
18
m'entristeix
M'interesa M'interesa
1
M'interesa
Em fascina Em fascina
4
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.