Troben un home mort dins d’un dinosaure decoratiu a Santa Coloma de Gramenet

Ahir al migdia es va trobar el cos sense vida d’un home d’uns 40 anys dins d’un dinosaure decoratiu fet de cartó pedra que estava davant de l’edifici dels antics cinemes Cúbics a l’avinguda Francesc Macià de Santa Coloma de Gramenet.

L’alerta la van donar un home i el seu fill que freqüenten aquesta zona, quan van veure el cadàver van avisar a la policia que s’ha personat en el lloc dels fets. Posteriorment es va necessitar l’ajut dels bombers per tal de tallar el dinosaure i poder treure el cos de l’home.

Segons informa El Mirall.net citant fonts policials, es tractaria d’un home que la seva família havia denunciat la seva desaparició unes hores abans. Per tant es descarta que fos una persona sense llar. Els Mossos d’Esquadra han obert la corresponent investigació, però en principi sembla que es descartaria la mort violenta i es treballa amb una possible mort accidental.

Tags: Morts, Santa Coloma de Gramenet

Notícies semblants: