Barcelona estrena el primer panell publicitari del m√≥n que purifica l’aire


2
2 points
Foto: Barcelona Energia
ūüćÄ “Per fi un anunci que serveix per alguna cosa”¬†

 

El primer panell de publicitat del m√≥n que purifica l’aire s’ha instal¬∑lat a Barcelona. Es tracta d’un suport publicitari col¬∑locat en una marquesina de parada d’autob√ļs que porta incorporat un purificador d’aire capa√ß d’eliminar el 99% de les part√≠cules contaminants i el 80% dels gasos nocius per a la salut en un radi de 40 metres, el mateix que farien 20 arbres o m√©s de mil mascaretes.

√Čs la primera ciutat del m√≥n en instal¬∑lar mobiliari urb√† que ajuda a pal¬∑liar la contaminaci√≥, l’aparell √©s capa√ß de filtrar el que contaminen 3.000 vehicles que circulin per la zona on est√† ubicat. Sens dubte √©s l’anunci m√©s ecol√≤gic del m√≥n que est√† instal¬∑lat en una parada de bus que hi ha entre Moll de Barcelona i la Torre Jaume I del Port de Barcelona.

Foto: Barcelona Energia

Barcelona Energia, la comercialitzadora p√ļblica d’energia de Barcelona, que utilitza energia 100% renovable, Urban Air¬†Purifier¬†i la multinacional¬†Clear¬†Channel, que gestiona la publicitat exterior del Port de Barcelona, s’han aliat per posar en marxa aquest projecte per lluitar contra la contaminaci√≥ d’aquella zona de Barcelona. Tamb√© han comptat amb la col¬∑laboraci√≥ de la Universitat Polit√®cnica de Catalunya (UPC), la Universitat de Barcelona (UB), el Centre Superior d’Investigacions Cient√≠fiques (CSIC), l’Eurecat¬†Centre Tecnol√≤gic de Catalunya i el Port de Barcelona.

Ja fa anys que el Port de Barcelona treballa per reduir l’impacte mediambiental que suposa l’activitat portu√†ria, provocada per creuers i el tr√†fic industrial. Amb aquesta iniciativa ajudaran a reduir una mica les emissions contaminants. √Čs un sistema pioner al m√≥n que estrena la ciutat de Barcelona i que a la llarga es podria ampliar a altres marquesines, almenys en les zones m√©s contaminades de la ciutat.

Com diu Barcelona Energia: “Per fi un anunci que serveix per alguna cosa”


T'agrada? Compartiex-ho!

2
2 points

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
0
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
1
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
0
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.