Pep Guardiola insinua que el Barça fitxarà al Kun Agüero i Messi continuarà a Barcelona

🔵🔴 Pep Guardiola: “El Kun Agüero està prop d’arribar a un acord amb el Barça per jugar amb Leo Messi”

Durant la celebració del títol de la Premier League que va celebrar el Manchester City ahir, Pep Guardiola es va acomiadar entre llàgrimes del davanter argentí Kun Agüero, qualificant-lo de molt bona persona a qui tots estimen. En l’aspecte esportiu diu que l’ajudat molt i no el poden reemplaçar.

Més tard en una entrevista a peu de camp que va donar a la BBC Sport, va deixar caure que el Kun Agüero fitxaria pel Barça i que jugaria amb Messi, vol dir això que Messi renovarà pel Barça? Les seves paraules van ser:

“Revelaré un secret. Potser Agüero està prop d’arribar a un acord amb el club del meu cor, el Barça. Jugarà al costat del millor, Leo Messi. Estic segur que gaudirà i farà més fort al meu Barça”.

Ja fa temps que Leo Messi mostrava la seva afinitat amb el Kun Agüero i insinuava que li agradaria jugar amb ell més enllà de fer-ho amb la selecció argentina, amb la que van coincidir en tres Copes del Món i l’any que ve esperen tornar a fer-ho en la Copa del Món que se celebrarà a Qatar.

Veurem si els desitjos d’en Pep Guardiola es fan realitat, serà una condició de Leo Messi per quedar-se al club de la seva vida?

 

A les xarxes socials s’han fet virals imatges d’en Pep fumant un puro durant la festa del Manchester City i altres recordant a Pep Guardiola quan era un jugador molt jove en una celebració amb el Barça.

Tags: Agüero, BARÇA, Messi, Pep Guardiola

Notícies semblants: