NATURA

La Costa Brava, un destí de turisme i esport a l’aire lliure per aquest estiu.

Foto: Lassdive (cedida)

Avui us volem proposar una oferta per gaudir aquest estiu, una experiència d’esport d’aventura ple d’adrenalina i al mateix temps conèixer la Costa Brava. Tots coneixem la bellesa de la Costa Brava, de les seves cales, les seves platges, els seus espadats i els seus pobles medievals. Però la Costa Brava també és un destí fantàstic per a la pràctica de l’esport i gaudir de l’adrenalina a l’aire lliure que tant ens ha faltat aquest darrer any. És per això que et presentem diferents maneres de viure la Costa Brava.

Recórrer les cales i penya-segats i gaudir de la velocitat d’una moto d’aigua.

Foto: Lassdive (cedida)

El lloguer de motos d’aigua a Catalunya torna a estar de moda gràcies a l’aparició de nous vehicles més segurs, però a la vegada més potents, ràpids i divertits. Realitzar una ruta guiada amb moto d’aigua per les Illes Medes, amb un guia acreditat del Parc Natural del Montgrí, Illes Medes i Baix Ter, per les cales de Begur o per la costa del Cap de Creus és una experiència inoblidable. Pel lloguer d’una moto d’aigua amb guia no necessites cap mena de carnet o llicència nàutica. O, si tens llicència, pots llogar només la moto i descobrir racons amagats al teu aire!

Submergir-te i descobrir la riquesa del fons marí

Foto: Lassdive (cedida)

Deixa’t emportar per la màgia del busseig en aquest entorn incomparable que són les Illes Medes, l’Estartit, la costa de Begur i del Montgrí… Milers de submarinistes vénen d’arreu del món per gaudir de les Illes Medes, el lloc del Mediterrani amb major biodiversitat d’espècies. Fes un bateig de submarinisme o un curs més avançat i descobriràs la bellesa de la Costa Brava també sota l’aigua!

Fer apnea i descobrir de què ets capaç i no t’havies ni imaginat

Aprendre a relaxar-se, a reduir la necessitat d’oxigen i a optimitzar la despesa d’energia, portar la hidrodinàmica a la màxima expressió… l’apnea és un esport fascinant que no requereix força física sinó d’aprendre a controlar el nostre cos i la ment per a gaudir de la immersió sense ampolla. Amb una sola respiració. T’atreveixes?

Conduir un buggy pels camins i boscos de les Gavarres.

Foto: Lassdive (cedida)

Si t’agrada l’aventura, l’adrenalina i els desafiaments, i tenir un volant a les mans, les muntanyes de les Gavarres són tot un paradís! El Massís de Les Gavarres no és una muntanya qualsevol, sinó que forma part del Pla d’Espais d’Interès Natural on podem trobar nombrosos atractius naturals i culturals. És per això que la circulació s’ha de fer seguint rutes concretes amb empreses certificades, que apropen els visitants a una nova manera de gaudir de la muntanya tot assegurant fang, pols, suor, adrenalina i emoció.

Tot això i moltes altres opcions com ara el Flyboard, l’E-foil, la vela o el Paddlesurf ho trobaràs a Lassdive.

Foto: Lassdive (cedida)

Per a més informació, visita Lassdive un nou concepte de centre d’esports, modern, actual i de mentalitat fresca amb sis centres oberts, a Empuriabrava, l’Estartit, Platja de Mas Pinell (Torroella de Montgrí – Pals), Platja d’Aro, La Bisbal d’Empordà i Castelldefels – Port Ginesta.

I per anar obrint boca per si us decidiu, us deixem amb algunes de les experiències que ofereix Lassdive. 

 

El Flyboard que tan de moda està fa uns anys

Tags: Aventura, Costa Brava, Esports

Notícies semblants: