Mor “el Puça” un membre del grup lleidatà Pastorets Rock en un accident de trànsit

Foto: Twitter @PASTORETSROCK

Robert Riu, més conegut com “el Puça”, un dels fundadors del grup lleidatà Pastorets Rock, va morir ahir en un accident de trànsit en xocar amb la seva furgoneta contra un camió, en el quilòmetre 151 de la carretera C-12, en el terme municipal de Corbins de Lleida.

Al lloc de l’accident es van personar els serveis d’emergència, però malauradament El Puça de quaranta-dos anys va resultar mort, mentre el conductor del camió que va resultar ferit menys greu, va ser traslladat a l’Hospital Arnau de Vilanova.

Els seus companys de grup han deixat un missatge en el seu perfil de Twitter i molts altres artistes han volgut mostrar el seu condol a través de les xarxes. Des d’aquí volem mostrar el nostre més sincer condol a tota la família i amics d’en Robert Riu. Descansa en Pau, Puça, que la terra et sigui lleu.

Tags: El Puça, Morts

Notícies semblants: