ESPORTS

La temporada perfecta, digne del millor “Dream Team” – Triplet de les noies del Barça

Avui les noies del Barça guanyant la Copa de la Reina davant el Llevant per 4-2 han culminat una temporada perfecta. Un triplet digne del millor Dream Team de la història del FC Barcelona i del futbol europeu.

Felicitats, noies pel vostre esforç i dedicació, avui heu tingut la vostra i nostre recompensa. Campiones de Lliga, Champions i Copa de la Reina. No es pot demanar més.

Fa pocs dies Sopa de Cabra us va convidar a un concert en la seva gira del 30 aniversari del disc de rock català més venut de la història, “Ben endins”. Avui vosaltres també heu fet història aconseguint aquest triplet, ara us toca a vosaltres convidar a Sopa de Cabra a cantar al vostre camp.

I com no ho podríem celebrar millor, escoltem i cantem l’himne del Barça.

Tags: Sant Andreu de la Barca

Notícies semblants: