La temporada perfecta, digne del millor “Dream Team” – Triplet de les noies del Barça


-1
-1 points

Avui les noies del Barça guanyant la Copa de la Reina davant el Llevant per 4-2 han culminat una temporada perfecta. Un triplet digne del millor Dream Team de la història del FC Barcelona i del futbol europeu.

Felicitats, noies pel vostre esforç i dedicació, avui heu tingut la vostra i nostre recompensa. Campiones de Lliga, Champions i Copa de la Reina. No es pot demanar més.

Fa pocs dies Sopa de Cabra us va convidar a un concert en la seva gira del 30 aniversari del disc de rock català més venut de la història, “Ben endins”. Avui vosaltres també heu fet història aconseguint aquest triplet, ara us toca a vosaltres convidar a Sopa de Cabra a cantar al vostre camp.

I com no ho podríem celebrar millor, escoltem i cantem l’himne del Barça.


T'agrada? Compartiex-ho!

-1
-1 points

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
4
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
0
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
0
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.