El Kun Agüero ja és jugador del Barça. 

Després del fitxatge d’Eric Garcia, avui el FC Barcelona ha anunciat que també s’ha fitxat al davanter argentí Kun Agüero que serà presentat avui a les set de la tarda, després de signar el contracte per dos anys amb el club blaugrana. Tots dos jugaven al Manchester City d’en Pep Guardiola fins ara.

Agüero  de 33 anys arriba amb la carta de llibertat després de no haver renovat amb l’equip anglès i s’ha rebaixat la fitxa per adaptar-se a la situació econòmica del club. El davanter argentí va passar per Barcelona per fer-se una revisió mèdica del seu genoll esquerre intervingut fa un any.

El Kun no estarà gaires dies a la Ciutat Comtal, ja que haurà de marxar cap a l’Argentina per incorporar-se amb la selecció del seu país per disputar la Copa Amèrica que comença el 13 de juny, però marxarà com a jugador del Barça.

El contracte que signaran aquesta tarda Joan Laporta i el Kun Agüero serà de dos anys amb una clàusula de rescissió de 100 milions d’euros. Esperem que Leo Messi també renovi pel Barça abans de marxar cap a Argentina i tornin tots dos per jugar junts la pròxima temporada. Eric Garcia que també va arribar lliure, serà presentat demà.

Tags: BARÇA, Kun Agüero

Notícies semblants: