Vicky Losada, la capitana del Barça, marxa del club després de dotze anys.

Foto: FCB
“No em sentia valorada i ha arribat el moment d’anar-me’n”

La capitana del Barça, Vicky Losada, ha anunciat en una entrevista a Europa Press, que abandona el club blaugrana després de dotze temporades, amb algunes pauses que la van dur a altres equips com l’Espanyol o l’Arsenal. La jugadora de Terrassa, no se sent valorada en el club de la seva vida i ha decidit marxar. Encara que el club no ho ha fet públic, Losada farà una roda de premsa aquest migdia per explicar els motius que l’han dut a prendre aquesta decisió.

Segons explica a Europa Press, el passat desembre va manifestar al club que no se sentia valorada per l’entrenador, però Lluís Cortés mai va voler parlar amb ella.

“He de mirar pel meu bé i ha arribat el moment d’anar-me’n del Barça, amb el cor blaugrana per sempre, però pensant en mi. Estic a molt bon nivell i no puc seguir en el Barça així”

Tot apunta que pot acabar al Manchester City, però no es descarten altres ofertes d’altres clubs anglesos,  francesos o fins i tot que es quedi a Espanya. La jugadora de 30 anys, se sent en plena forma després d’aconseguir el triplet i una de les millors temporades que ha fet un equip de futbol.

Vicky Losada va ser l’encarregada d’aixecar la Copa de la Reina que no va entregar la Reina. Com va dir fa pocs dies Alexia Putellas: “Porto sis o set Copes de la Reina i cap me l’ha entregat la reina. Amb això ja ho dic tot.”

Tags: Barça femení

Notícies semblants: