Carrefour retira dels seus establiments un lot de pebrots del “piquillo” per la presència d’un cos estrany.

Foto: Facua

Carrefour i l’Associació de Consumidors FACUA, han informat a través de la seves pàgines web que han retirat un lot de pebrots del “piquillo de la citada marca, per haver detectat la presència d’un cos estrany en diferents pots a causa d’un defecte de fàbrica. Demanen a la gent que tingui un producte d’aquests a casa s’abstinguin de consumir-lo i el retornin a la botiga per tal que li sigui reemborsat el seu import.

El lot retirat és de pots de vidre de 165 grams de pebrots del “piquillo” ecològics de la marca Carrefour BIO, L9289Z, amb codi de barres 560071174446 i data de consum preferent 16 de desembre del 2027.

La resta de productes de la marca que no corresponguin a aquest lot no presenten cap anomalia. Carrefour afegeix un número de telèfon per si algun dels afectats vol dirigir-se al Servei d’Atenció al Client. 914 90 89 00.

Tags: Carrefour, Retirada alimentos

Notícies semblants: