Mor Óscar Sánchez Zafra, un dels actors de “La Casa de Papel”

Óscar Sánchez Zafra, un dels actors que va participar en la popular sèrie “La Casa de Papel” interpretant el paper de pare de Rio, va morir el passat dissabte amb 52 anys. La notícia l’ha donat la Companyia Nacional de Teatre Clàssic a través del seu perfil de Twitter, amb aquestes paraules:

‘Lamentem enormement la terrible pèrdua de l’actor Óscar Sánchez Zafra, durant diversos anys molt vinculat a la CNTC en muntatges com “La vida es sueño“, “La verdad sospechosa” o “El perro del hortelano“. Mai t’oblidarem ÓscarDEP‘.

L’actor també havia participat en pel·lícules com Rec, Rec2, Marsella o “El mundo alrededor i algunes sèries de televisió. El seu últim treball que encara no s’ha estrenat, va ser a la pel·lícula Operation Mincemeat de John Madden, on interpreta el paper del Coronel Cerruti.

De moment no ha transcendit la causa de la mort. Des d’aquí volem mostrar el nostre més sincer condol a tota la família i amics d’Óscar Sánchez Zafra. Descansa en pau.

https://twitter.com/TerrorActo/status/1401487103888871425

Tags: Morts, Oscar Sánchez

Notícies semblants: