Avui fa un any que ens va deixar Pau Donés – 26 famosos li reten homenatge

“Viure és urgent” és una de les frases que més repetia Pau Donés en els darrers dies de la seva vida. Avui fa un any que el cantant de Jarabe de Palo, l’autor de “La Flaca” ens va deixar amb tan sols 53 anys a causa d’un càncer. D’en Pau Donés podem dir moltes coses, però una d’elles és que va saber viure, però també va saber morir, donant-nos una lliçó a tots.

Ara que es compleix un any de la seva mort, el lema “Viure és urgent” s’ha estampat en unes samarretes solidàries, tots els beneficis de la seva venda es destinaran a la investigació del càncer. Ja en vida va liderar un projecte anomenat “Jarabe contra el cáncer” que ara seguiran els seus familiars i amics, entre ells Dani Rovira que afortunadament ha pogut superar la terrible malaltia, Carles Puyol ex defensa del Barça, el seu gran amic i darrer testimoni de la seva vida, Jordi Évole i molts altres com Toni Acosta, Coque Malla, Jorge DrexlerKarlos Arguiñano, Andreu Buenafuente, Pau Gasol o Luz Casal.

El seu germà Marc Donés va ser l’encarregat ahir de presentar aquest projecte solidari d’en Pau.

“Quan em van comptar el projecte va haver-hi una cosa que a tota la família ens va agradar: un dels objectius era transmetre un missatge que ens ha deixat Pau i que, després d’aquest any de feedback després de la seva partida, ens hem adonat que hi ha molta gent agraïda per aquesta filosofia de vida. La recerca oncològica és molt important perquè és seguir amb una idea que Pau va començar”

Els amics d’en Pau han volgut fer un vídeo promocional de la campanya “Viure és urgent” en la que també han participat l’organització “Cris contra el Cáncer” i el col·lectiu “HelpIdeas buenas“. En ell ens parlen de la mort, de la por, de l’amistat i com cuidar-la, dels cops que et dóna la vida i com encaixar-los, però sobretot ens parla de la vida i com viure-la.

La samarreta està disponible en blanc o negre, com la vida mateixa i amb el lema en les quatre llengües de l’Estat espanyol: castellà, català, euskera i gallec. En Pau Donés era català, gran amant de la Vall d’Aran, però la seva música agradava a tots. La podeu comprar en la web Correos Market de al preu de 25,95 €.

 

Recordem el seu darrer èxit on va posar totes les forces que li quedaven per deixar-nos aquest gran tema Eso que tu me das

Tags: Pau Donés

Notícies semblants: