El Ministeri autoritza a vacunar a la selecció espanyola de futbol i ho farà l’exèrcit.


L’exercit en coordinació amb els serveis mèdics de la Federació Espanyola de Futbol, seran els encarregats de vacunar als jugadors de la selecció espanyola de futbol convocats per disputar l’Eurocopa que comença demà a Roma amb el partit Turquia-Itàlia. El primer partit de la selecció espanyola serà contra Suècia el pròxim dilluns 14 a Sevilla.

Els esportistes seran vacunats amb Pfizer, ja que per edat no els poden subministrar la Jansen d’una sola dosi que seria el millor per la proximitat dels partits. Quan rebin la segona dosi, d’aquí a 21 dies, o estaran classificats per les semifinals o estaran eliminats.

Després que dos jugadors donessin positiu en Covid-19, Sergio Busquets i Diego Llorente, tant el ministeri com la federació argumenten que Espanya es podria trobar sense efectius i podrien veure’s obligats a plegar en cas de no vacunar-se.

Pel que fa als esportistes olímpics que aniran aquest estiu al Japó, es van començar a vacunar el passat mes de maig i ara ja s’estan administrant les segones dosis, per tal que quan participin en els Jocs Olímpics de Tòquio ja estiguin immunitzats.

Moltes han estat les crítiques a aquesta decisió de vacunar els joves esportistes com si fossin personal essencial, mentre els dependents de supermercats o altres comerços que han estat en primera fila durant aquests quinze mesos de pandèmia, han d’esperar el torn segons la seva edat. Algú ha pensat en els efectes secundaris de la vacuna que poden afectar el rendiment dels jugadors?


T'agrada? Compartiex-ho!

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
0
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
0
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
0
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.