El Rocòdrom més gran de l’Estat obrirà aquesta tardor a Gavà


0

De la mà del nord-americà Chris Sharma, el millor escalador del món, obrirà aquesta tardor a Gavà (Baix Llobregat), el rocòdrom més gran de l’Estat. L’empresa Sharma Climbing està condicionant un local de 4.300 metres quadrats de parets escalables amb una alçada de fins a 19 metres, per poder practicar escalada.

Fins ara el rocòdrom més gran d’Espanya és el Sharma Climbing Madrid amb 4.000 metres quadrats, a la tardor el de Gavà li passarà a davant. Aquest serà el segon que obre Chris Sharma a Barcelona, l’altre està al carrer del Marroc, 206 de la Ciutat Comtal, inaugurat ara fa sis anys.

En nou Sharma Climbing BCN-Gavà també disposarà d’instal·lacions per competicions oficials, dues vies de velocitat, zona per a entrenaments, gimnàs, una sala multifuncional i un bar restaurant amb terrassa.

Amb la pandèmia de la Covid-19 l’interès per l’escalada ha crescut considerablement i a Barcelona i la seva àrea metropolitana no hi ha gaires espais destinats a aquest esport en auge, a partir de la tardor tindrem aquest nou espai a Gavà. De moment els amants d’aquest esport poden practicar-lo gratuïtament al barri de Baró de Viver on hi ha una paret equipada que envolta el nou camp de futbol del Club Besòs Baró de Viver, inaugurada el passat mes de gener.


T'agrada? Compartiex-ho!

0

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
0
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
0
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
0
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.