La Cuca de Llum ja puja fins al Tibidabo

Foto: Twitter @joanbanchs

El passat dissabte la Cuca de Llum, el nou funicular que puja fins al Tibidabo, va fer el seu primer viatge acompanyat de l’alcaldessa, Ada Colau i altres autoritats de la ciutat de Barcelona. Aquest nou funicular substitueix a l’anterior que s’havia inaugurat ara fa 63 anys. Forma part del projecte de renovació de l’únic parc d’atraccions que li queda a Barcelona des que va tancar el de Montjuïc l’any 1998.

La Cuca de Llum que surt des d’estació inferior a la plaça del Doctor Andreu, puja cap al Tibidabo facilitant la mobilitat i evitant la congestió de vehicles al parc. Durant el trajecte s’ofereixen vídeos interactius i disposa de tauletes tàctils que ofereixen nous continguts educatius sobre el Tibidabo. A la nit és visible des de gran part de la ciutat com si fos un cuc de llum que s’arrossega per la muntanya.

A més de la Cuca de llum per millorar la mobilitat també s’ha posat en funcionament una xarxa de autobusos llançadora des de diferents punts de la ciutat fins a l’estació inferior del funicular.

🚍  Tibibus T2C, des de Plaça Kennedy (Av. Tibidabo, 2)
🚍  Tibibus T2B, des de l’Aparcament B:SM Sant Genís
🚍  Tibibus T2A, des de l’Estació del Nord.

La Pastisseria Escribà de Barcelona va voler fer aquest fantàstic pastís per la inauguració

Tags: Cuca de Llum

Notícies semblants: