El Barça presenta la nova equipació per a la pròxima temporada


-1
-1 points
Foto: FC Barcelona

El FC Barcelona va presentar ahir la nova equipació per a la pròxima temporada. La samarreta amb diferents tipus de franges blaugranes, la creu de l’escut en gran a la part dreta i l’escut a l’esquerra. El que més sorprèn són els pantalons, no són d’un sol color com és habitual, tenen un camal blau i l’altre grana.

Darrere portaran el dorsal i el nom en color blanc, així com el logo d’Unicef. A la part davantera l’equip de futbol de les noies portaran el seu patrocinador Stanley i l’equip dels nois Rakuten. Des d’avui ja estarà disponible a les botigues habituals.

La nova equipació dels equips del Barça, de la marca Nike, és totalment sostenible, està feta a partir d’ampolles de plàstic reciclades.

Sembla que hi ha gent a qui no li ha agradat gaire.


T'agrada? Compartiex-ho!

-1
-1 points

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
0
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
0
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
0
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.