ESPORTS

El Barça presenta la nova equipació per a la pròxima temporada

Foto: FC Barcelona

El FC Barcelona va presentar ahir la nova equipació per a la pròxima temporada. La samarreta amb diferents tipus de franges blaugranes, la creu de l’escut en gran a la part dreta i l’escut a l’esquerra. El que més sorprèn són els pantalons, no són d’un sol color com és habitual, tenen un camal blau i l’altre grana.

Darrere portaran el dorsal i el nom en color blanc, així com el logo d’Unicef. A la part davantera l’equip de futbol de les noies portaran el seu patrocinador Stanley i l’equip dels nois Rakuten. Des d’avui ja estarà disponible a les botigues habituals.

La nova equipació dels equips del Barça, de la marca Nike, és totalment sostenible, està feta a partir d’ampolles de plàstic reciclades.

Sembla que hi ha gent a qui no li ha agradat gaire.

Tags: BARÇA, Samarreta

Notícies semblants: