El nou anunci d’Estrella Damm amb Mario Casas, Mireia Oriol i una desena d’actors catalans


4
4 points
El veritable protagonista d’aquest “Amor a primera vista”

Com cada any a l’estiu, Estrella Damm presenta el seu anunci, un videoclip que porta per títol “Amor a primera vista”, protagonitzat pels actors Mario Casas, Mireia Oriol, Joan Amargós i en el que intervenen una desena d’actors catalans.

Com en anuncis anteriors Estrella Damm ha confiat en Oriol Villar i tal com ho va fer amb “Mediterrani ament” presenta un curtmetratge. En aquesta ocasió com si fos una obra de teatre, una picada d’ullet cap a la cultura tan perjudicada per la pandèmia que estem patint des de fa més d’un any.

El videoclip narra la història d’una noia (Mireia Oriol) que mentre es banya a una cala de Menorca es fixa en un noi que està a la platja, com diu el títol, un “Amor a primera vista”. Els seus amics es pensen que aquest noi és en Mario Casas, però no, ella se sent atreta per un voluntari que està recollint plàstics i altres residus del mar. Més enllà de l’atractiu que pot representar Mario Casas, l’autor vol donar valor al món del voluntariat i la solidaritat que representa aquest noi (Joan Amargós). Una miradeta de l’autor cap a la sostenibilitat del planeta.

La representació és com si fos una obra de teatre narrada en versos per actors com Pep Cruz, Laia Manzanares o Mònica López, entre altres. La música està a càrrec de Rigoberta Bandini amb la seva cançó “A ver que pasa“.


T'agrada? Compartiex-ho!

4
4 points

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
4
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
1
Em diverteix
M'agrada M'agrada
3
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
1
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
0
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.