L’actor Pep Cruz envestit per un patinet elèctric que anava a tota velocitat

L’actor Pep Cruz  ha mostrat la seva indignació per haver estat envestit per un patinet elèctric que anava a tota velocitat. L’actor circulava amb la seva motocicleta Vespa i quan es dirigia a tombar a l’esquerra amb l’intermitent posat, una persona que circulava amb un patinet elèctric el va envestir en la confluència de l’avinguda Meridiana amb el carrer Sardenya.

L’actor havia de creuar el carril bici, però a causa dels cotxes que hi havia aparcats no es va donar que venia un patinet, com ell mateix diu en el seu perfil de Twitter “a tota llet”. Aquesta és una de les conseqüències del caos circulatori que han provocat aquests carrils per a vehicles de mobilitat personal (VMP) a la ciutat de Barcelona.

Pep Cruz també aprofita en el tuit que ensenya el gran blau que té a la seva cama dreta a causa de l’accident, per considerar que aquests VMP haurien de tenir assegurança. Recordem que segons la normativa vigent aquests vehicles han de circular a un màxim de 25 km/h i de moment no tenen l’obligatorietat de tenir assegurança.

Moltes han estat les persones que han mostrat el suport a l’actor que aquests dies hem pogut veure al nou anunci d’Estrella Damm. Esperem que es recuperi aviat i el tornem a veure aviat dalt dels escenaris.

Tags: Accidents

Notícies semblants: