Després d’una temporada guanyant-ho tot, les jugadores del Barça demanen la destitució de l’entrenador.

Sembla que fer una temporada perfecta, guanyar tots els títols disputats i no perdre pràcticament cap partit, no és sinònim de continuïtat per alguns entrenadors. Fa uns dies la capitana de l’equip, Vicky Losada ja va anunciar que marxava per no sentir-se valorada per Lluís Cortés.

Ara la plantilla del futbol femení ha demanat al club que destitueixi a Lluís Cortés com entrenador. Van ser les capitanes les encarregades de traslladar aquesta petició a la direcció esportiva que porta Markel Zubizarreta. Després de la classificació per a la final de la Champions, la directiva havia arribat a un acord amb l’entrenador per renovar fins al 2023, però el contracte encara no està signat.

El motiu que argumenten les noies del Barça és que la intensitat que han viscut en aquests dos anys i mig últims ha repercutit en la convivència i creuen que és millor començar la temporada vinent amb un cos tècnic nou. Li agraeixen tot el treball que ha fet, però no veuen una altra solució.

Ara el tema està en mans de la Junta Directiva del Barça que haurà de decidir en els pròxims dies. Lluís Cortés i Vicky Losada han volgut donar la seva opinió sobre el tema, escoltem-los.

Tags: BARÇA, femení

Notícies semblants: