Pep Guardiola, el doctor Bonaventura Clotet i Joan Manuel Serrat visiten l’Astral d’Open Arms

Foto: Twitter @openarms_fund

Pep Guardiola mai ha amagat les seves idees polítiques o socials, encara que en algun cas li pot implicar greus conseqüències, com quan en el transcurs dels partits mostrava el llaç groc reclamant la llibertat dels presos polítics catalans o la dessuadora d’Open Arms, malgrat que la UEFA prohibeix mostrar missatges explícits de caràcter polític o reivindicatiu durant els partits. Podríem dir que és una persona fidel a les seves creences que no li importa mostrar-les en públic.

Fa poc més d’un mes en un partit contra el Chelsea va dirigir al Manchester amb una samarreta d’Open Arms, exposant-se a una sanció que de moment encara no li ha arribat. L’altra faceta d’en Pep que en moltes ocasions ha mostrat és la seva solidaritat, en el cas d’Open Arms, Pep Guardiola va donar 150.000 euros per reparar l’embarcació quan va quedar retinguda a Itàlia, l’any 2018.

En els primers mesos de la pandèmia de la Covid-19 també va donar un milió d’euros a la Fundació Àngel Soler Daniel, gestionada pel Col·legi de Metges de Barcelona per la compra de material sanitari que tant es necessitava en aquells moments. Amb aquest milió d’euros es van poder comprar mascaretes, bates, guants, desinfectants i contribuir a la fabricació de respiradors.

Foto: Twitter @openarms_fund

Pep Guardiola va prometre al seu gran amic Òscar Camps, i al doctor Bonaventura Clotet que en quant trepitges terres catalanes els faria una visita i així ho va fer la setmana passada, en Pep va anar al laboratori de la Fundació Lluita contra la Sida i les Malalties Infeccioses de Can Ruti, presidida pel doctor Clotet i després tots dos van anar a veure a l’Òscar Camps a l’Astral, atracat al port de Badalona. A la visita també es va afegir Joan Manuel Serrat i altres amics.

Ara Open Arms, organització humanitària, no governamental i sense ànim de lucre que es dedica a salvar la vida dels més vulnerables en situacions d’emergències, coneguda en especial per la seva tasca al Mediterrani, vol donar les gràcies a Pep Guardiola, al doctor Bonaventura Clotet i a Joan Manuel Serrat publicant unes fotos a les seves xarxes socials dels tres a bord del seu vaixell Astral en el port de Badalona. Precisament la setmana passada el govern italià va alliberar a l’Open Arms que tenia retingut des de feia 10 setmanes al port de Pozzallo de Sicília, argumentant que els hi mancaven uns permisos.

Una de les declaracions d’en Pep a favor d’Open Arms

I si voleu col·laborar com ho fan Pep Guardiola, el doctor Bonaventura Clotet i Joan Manuel Serrat, ho podeu fer a Open Arms.  Com diuen a la seva pàgina web: “Cada vida compta, cada suport també”

Tags: Open Arms, Pep Guardiola

Notícies semblants: