Espectacular caiguda al Tour de Franca per culpa d’una pancarta que obliga a retirar-se al català Marc Soler.


L’inici de la 108a edició del Tour de França no podia començar més accidentada. A uns 45 km d’arribar a la meta es va produir una caiguda massiva per culpa d’una dona que volia mostrar una pancarta i que va tenir com a conseqüència que una vintena de ciclistes acabessin a terra.

L’únic català participant en aquesta edició,  Marc Soler de l’equip Movistar es va veure implicat en la caiguda i malgrat que va poder acabar la carrera, s’ha vist obligat a abandonar aquesta edició del Tour de França, per tres fractures en un braç, dues al radi i una al cúbit. Marc Soler que no necessitarà passar per quiròfan, ja va haver d’abandonar el Giro d’Itàlia d’aquest any per una altra caiguda.

Aquests accidents per culpa del públic que envaeix la carretera cada dia es fan més perillosos. L’organització del Tour de França pensa presentar denúncia contra l’espectadora que va provocar l’accident, que va abandonar el lloc de la caiguda abans que arribés la policia. La Gendarmeria francesa està fent una crida a la població per tal d’identificar a la dona a qui podrien acusar de causar lesions involuntàries.


T'agrada? Compartiex-ho!

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
0
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
1
Em diverteix
M'agrada M'agrada
0
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
2
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
0
Em fascina

One Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

  1. Al final, s’haurà de prendre mesures rígides per tal d’evitar aquests fets, que perjudiquen als espectadors responsables i a L integritat física dels esportistes.