L’espectacular casa de Cadaqués on Rosalia ha passat uns dies de descans

Foto: Instagram rosalia.vt

Rosalia, la cantant catalana de Sant Esteve de Sesrovires, ha volgut tornar dels Estats Units on passa llargues temporades des que ha triomfat en el món de la música, per passar uns dies de descans entre el seu poble del Baix Llobregat i una espectacular casa al Cap de Creus molt a prop de Cadaqués.

No és el primer cop que Rosalia demostra la seva predilecció per aquesta localitat catalana, en més d’una ocasió a través de les xarxes socials ha publicat que és “un lloc del món on sempre voldria tornar” i malgrat viu lluny de Catalunya, sempre que pot torna a Cadaqués.

La casa on ha passat aquests darrers dies, és la Casa del Capità, una exclusiva mansió de 500 m² amb nou habitacions, amb unes vistes a un penya-segat i una piscina que es confon amb el mar. En aquesta casa va viure el polèmic secretari personal de Dalí, John Peter Moore, més conegut com el Capità Moore que va morir l’any 2005.

Entre els anys 2017 i 2018 la casa es va reformar totalment i ara es lloga al preu de 2.500 euros la nit, quantitat insignificant per a la cantant que l’any passat va aconseguir tres Latin Grammy. Rosalia també va aprofitar per fer reformes a la casa dels seus pares a Sant Esteve de Sesrovires, comprar-se un cotxe i recórrer algun dels pobles del nostre país.

Rosalia, amb la seva popularitat s’ha convertit en una gran ambaixadora de Catalunya arreu del món, sempre que pot, aprofita les xarxes socials per fer comentaris sobre el lloc on va néixer. Si en el món del futbol, tenim al Barça, en el món de la música actual tenim a Rosalia.

 

Ver esta publicación en Instagram

 

Una publicación compartida de LA ROSALÍA (@rosalia.vt)

Tags: Rosalia

Notícies semblants: