Un taxista de Barcelona tira a terra una motocicleta amb un menor de passatger – Vídeo

El col·lectiu Motoristes BCN han denunciat a través de les xarxes socials un fet que es va produir a la ronda del Mig de Barcelona. Un taxista que circulava per la Travessera de Dalt surt del carril bus-taxi perquè té al davant uns camions descarregant, envaeix el carril del mig de la via i de sobte fa un gir brusc envaint en carril esquerre, tirant una moto, presumptament intencionadament, en la que circulaven dues persones, el passatger un menor d’edat.

El taxista que va arribar a pujar a la mitjana enjardinada de la Travessera de Dalt, s’incorpora de nou al carril esquerre i continua sense aturar-se a atendre els dos passatgers de la moto que van acabar a terra, afortunadament sembla que no es van fer gaire mal. Una motocicleta que circulava darrere i presencia l’accident també marxa sense ajudar als dos ocupants de la motocicleta que va tirar el taxista.

El col·lectiu Motoristes BCN que han difós el vídeo asseguren que el passatger de la moto és un nen i que el taxista aparentment en portar la llum vermella, segurament duia un passatger que podria servir de testimoni en cas de denúncia.

Gràcies a les imatges, el taxista causant de l’accident ha estat identificat i el sindicat Elite Taxi, ja ha anunciat que el denunciaran i no descarten retirar-li la llicència, ja que consideren que “un professional no pot actuar així sota cap concepte“.

No sabem que hauria pogut passar abans d’aquesta actitud tan reprovable del taxista, si va haver-hi alguna discussió, però en cap cas es pot justificar aquesta reacció i molt menys veient que a dalt de la moto anava un menor.

Tags: Barcelona, taxi

Notícies semblants: