El gallec Jonatan Giráldez nou entrenador del Barça de futbol femení

Foto: Twitter @FCBfemeni

El FC Barcelona va anunciar ahir el fitxatge del gallec Jonatan Giráldez com a nou entrenador de l’equip de futbol femení. El viguès de 29 anys es farà càrrec de la banqueta, després de la renúncia de Lluís Cortés anunciada el passat diumenge.

Giráldez que era un dels dos assistents de Lluís Cortés en les dues darreres temporades ha signat contracte amb el club per un any amb opció a una segona temporada. Fa nou anys que viu a Catalunya on va arribar per acabar els seus estudis de Ciències de l’Esport que havia començat a Pontevedra.

Després va començar a treballar a la Federació Catalana de Futbol on feia tasques de seleccionador, analista i preparador físic. També ha donat classes en l’Escola d’Entrenadors, ha col·laborat com a comentarista televisiu de partits de futbol i parla un català perfecte.

A la signatura del contracte van estar presents a més de Joan Laporta i Jonatan Giráldez, Xavier Puig, Xavier Budó i Markel Zubizarreta, l’actual mànager del futbol femení del club blaugrana. Giráldez no ho tindrà gens fàcil, Lluís Cortés ha deixat el llistó molt alt, però esperem que ens reporti tants títols i èxits com ho va fer en Lluís.

Escoltem les primeres declaracions de Jonatan Giráldez com a entrenador.

Tags: Barça femení

Notícies semblants: