El ninot Rockefeller de José Luis Moreno fa més de vint anys ja acusava el ventríloc de corrupció – Vídeo

A vegades l’hemeroteca ens sorprèn i ara ho fa un vídeo gravat fa més de vint anys d’una actuació del llavors ventríloc José Luis Moreno i el seu personatge Rockefeller, on el corb descarat ja acusava el seu cap de “corrupte i estafador”.

Després de la detenció de l’ara productor de televisió, José Luis Moreno, per una presumpta estafa de 50 milions d’euros, l’anomenada Operació Titella, s’ha fet viral a les xarxes socials un vídeo d’una actuació de fa anys.

La conversa entre el ventríloc i Rockefeller, té algunes frases força coincidents amb el que està passant en aquests moments:

“No se ha enterado que está abierta la veda de corruptoschorizoscabestros y empresarios como usted?”.

Tiene usted más trampas que el Real Madrid”

Usted que lleva defraudando a Hacienda, a , a los trabajadores i a todo el mundo desde que nació…”

Al productor detingut el dimarts passat se l’imputen els delictes d’associació il·lícita, estafa, falsificació de documents, blanqueig de capitals, contra la Hisenda Pública i insolvència punible. El magistrat de l’Audiència Nacional, Ismael Moreno, va acordar deixar en llibertat al productor, sota fiança de tres milions d’euros que haurà de dipositar o avalar abans del dijous vinent i en cas de no fer-ho haurà d’ingressar a la presó.

Escoltem el que li deia Rockefeller al seu cap.

Tags: Detencions, José Luis Moreno

Notícies semblants: