Mor als 78 anys la polifacètica cantant italiana Raffaella Carrà

La polifacètica, cantant, actriu, presentadora de televisió i un mite popular dels anys 80 del segle passat al nostre país, Raffaella Carrà, ha mort avui a l’edat de 78 anys a causa d’una llarga malaltia. Raffaella va ser un dels personatges de la televisió més estimats d’aquella època. L’encarregat de donar la notícia ha estat la seva exparella Sergio Iapino, amb aquestes paraules:

“Ens ha deixat. Ha marxat a un món millor, on la seva humanitat, el seu inconfusible somriure i el seu talent brillaran per sempre”.

Raffaella Maria Roberta Pelloni que va néixer a Bolonia el 18 de juny del 1943 acabava de celebrar el seu 78è aniversari. Va adoptar el nom artístic de Raffaella Carrà en honor al pintor del seu país Carlo Carrà. Com altres actrius italianes va intentar triomfar a Hollywood i fins i tot va arribar a tenir un paper en una pel·lícula amb Frank Sinatra.

Els que ja tenim una edat segur que hem ballat algun dels seus grans èxits. Des d’aquí volem mostrar el nostre més sincer condol a la família i amistats de Raffaella Carrrà. Descansa en pau Raffaella, que la terra et sigui lleu.

Tags: Morts, Raffaella Carrà

Notícies semblants: