Pep Guardiola que està de vacances a Catalunya, carrega contra Tebas, el president de la Lliga espanyola.

Foto: Twitter @PepTeam

Pep Guardiola que està de vacances a Catalunya on l’altre dia es va deixar veure amb la seva família i amics pel Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici, ha fet unes declaracions a TV3 carregant en contra del president de LaLigaJavier Tebas. En el programa el tècnic català del Manchester City, va dir:

Tebas sap de tot, més que ningú… Que n’aprengui i probablement així el Barça, el Madrid, l’Atlético, el València… tindran tots més recursos per poder fer les inversions que han de fer”.

En Pep defensa el model de la Premier League on molts dels grans clubs estan en mans de grans empresaris, com el Manchester City. Segons en Pep: “Si hi ha una millor gestió i es veu a Àsia, que n’aprengui el senyor Tebas del que fan allà. Igual així els seus productes es poden vendre millor en altres països. La gent es queixa, però gràcies a aquestes inversions, els clubs poden seguir fent coses”.

A partir d’aquí les discrepàncies sobre el model del futbol entre Guardiola i Tebas han continuat mostrant-se a Twitter. Tebas li contesta a Guardiola:

Quan li pregunten que si Tebas vengués millor el producte, seria més fàcil pel Barça mantenir a Messi? En Pep contesta: “Ell ho fa tot bé, però després el problema és d’altres països i altres clubs”.

En Pep va voler compartir al seu perfil de Twitter dues fotografies d’ell amb la seva família i amics a Pirineu català.

Tags: Pep Guardiola

Notícies semblants: